Редактор: Виолета Николаеваe-mail: За жертвите на престъпление искаме да въведем обжалваемост на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: За жертвите на престъпление искаме да въведем обжалваемост на
Коментари Харесай

Емил Георгиев: Искаме да се обжалват отказите на прокуратурата за образуване на досъдебно производство при престъпления

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" За жертвите на закононарушение желаеме да въведем обжалваемост на отводите на прокуратурата за формиране на досъдебно произвеждане, когато има задоволително данни и обстоятелства за осъществени закононарушения, само че прокуратурата откзва да отбрани жертвите на пестъпление. Ние желаеме тези отводи да бъдат обжалваеми ", сподели в студиото на " Лице в лице " по БТВ Емил Георгиев по отношение на митингите на " Инициатива правораздаване за всеки ". 

Съдебната власт се нуждае от най-голямо изменение в нашата конституция. Фигурата на основен прокурор е изкуствено пришита. Все едно да има основен арбитър, а няма основен арбитър. 

Важно е понижаване на политическата квота във Висшия правосъден съвет, извънредно значимо, изключително в съдийската гилдия, там би трябвало да бъдат отпушени нещата. Политическите претенденти внасят най-големия ужас. Следва унищожаване на профилираните съдилища. Те съществуват към този момент 10 години, а успеваемостта им е доста по-ниска от на останалите.

Внесли сме оферти, никой не ни дава отговор от Парламента. Президентът провежда полемики за това ", разясни гостът в студиото.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР